Open dagen en entreeprijs

 

Wanneer u zich toch eens in het aards paradijs wilt wanen, dan is een bezoek aan 't ANNAHOFKE een must. De tuin is  zodanig aangelegd dat u bijna overal over verharde paadjes tussen de uitgestrekte perken door kunt lopen. De oppervlakte van het gazon bedraagt slechts 600m2.

 

Open en openingstijden

Onze parktuin is geopend vanaf 15 april tot eind september als de poort open is. Daar wij natuurlijk van te voren niet weten wanneer wij door persoonlijke verplichtingen niet thuis zijn, is het gewenst dat u, wanneer u er zeker van wilt zijn dat het park open is, van te voren een afspraak maakt.

 

De openingstijden zijn van 9.00 tot 20.00 uur. Voor groepen kan de sluitingstijd aangepast worden. 

 

Jaarlijks zijn er speciale open dagen rondom een thema. In de aanvangsweken draait alles rond de duizenden (35.000) bloeiende voorjaarsbollen; in de eerste weekenden van mei rond de rijk bloeiende rododendrons (600 van de 1500); in de laatste weekenden van juni rond de bloeiende vaste planten en in de eerste weekenden van september rond de grassentuin. Vanaf eind mei vindt u in de vijver meer dan 350 Nymphea.

 

De tuin is uitermate geschikt om meerdere keren per jaar bezocht te worden of in opeenvolgende jaren op een ander tijdstip in het seizoen.    

  

Toegankelijkheid
De parktuin is zowel voor individuelen als voor groepen toegankelijk, maar niet zo goed voor rolstoelers. Wanneer er niet gezamenlijk koffie gedronken wordt, is er geen grens aan het aantal deelnemers. Bij slecht weer bent u in de kantine welkom. Het is overduidelijk dat deze parktuin de ideale plek is om tot rust te komen. U mag naar hartenlust fotograferen of schilderen. Ook voor uw trouwfotoreportage bent u welkom.

Bezoekduur

Wilt u er rekening mee houden dat de gemiddelde bezoekduur 2 uur bedraagt, zonder koffiepauze.

 

Entreeprijzen

De entreeprijs bedraagt € 4,00 p.p. Een kaart voor een heel seizoen kost € 10,00.

  

Consumpties

Koffie en thee wordt u aangeboden voor € 1,50 per consumptie. De mogelijkheid bestaat voor groepen, vanaf 8 personen, om een grote koek of een gebakje te bestellen.

 

Een toelichtend praatje vóór de rondleiding.